Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fritvalgsordning til hjemmepleje – dit personlige valg

De Glade Vikarer er godkendt som leverandør til den kommunale Fritvalgsordning.

Fritvalgsordning til hjemmepleje trådte i kraft i 2003 og betyder, at brugere af hjemmeplejen frit kan vælge, hvilken leverandør de ønsker, der skal levere ydelserne – kommunen eller et privat firma.

De Glade Vikarer er dit lokale firma, når det gælder personlig pleje, rengøring, indkøb og hjemmeservice. Vi kører ud til borgere i Køge og Stevns kommuner, som har brug for hjælp i dagligdagen.​

Høj faglighed og personlig kontakt

Vi er en del af den kommunale fritvalgsordning til hjemmepleje. Vores ansatte arbejder udelukkende med personlig pleje samt rengøring, tøjvask og indkøb hos private.

Grundstenene i virksomheden er den personlige kontakt, vores solide faglige ekspertise, kvalitet og stabilitet. Vi stiller store krav til vores medarbejdere, men kan til gengæld tilbyde en arbejdsplads med god trivsel. Dette er med til at sikre, at borgerne får en god og positiv oplevelse.

De Glade Vikarer ser personlig pleje og rengøring hos private som en tillidserklæring. Når man åbner sin dør og giver fremmede mennesker adgang til det, man har kært, så er vi leverandøren, der garanterer for kvalitet, omsorg og respekt for borgerne og deres hjem.

​Vi sørger for at opfylde borgernes individuelle behov ved at være i tæt dialog med borgerne og deres pårørende. Vi lægger vægt på nærvær og tryghed i forhold til hver enkelt borger. ​

Med en fritvalgsordning til hjemmepleje vælger du selv din hjælp

Har du fået visiteret hjælp til personlig pleje, rengøring, tøjvask eller indkøb, så har du ret til selv at vælge, hvem der skal udføre opgaven. Hjælpen er gratis for borgeren.

​De Glade Vikarer er godkendt som leverandør af alle opgaver. Kontakt visitationen i din kommune og aftal med dem, at De Glade Vikarer skal være din leverandør.

Få tilskud til hjemmeservice, brug håndværkerfradraget

Som pensionist eller førtidspensionist kan du via din selvangivelse få fradrag til udførelse af praktiske opgaver. ​

Tilkøbsydelser

Hos De Glade Vikarer har du muligheden for at tilkøbe ekstra ydelser udover din visiterede hjælp.

​Vi tilbyder ekstra hjælp til flere forskellige former for praktisk hjælp.

Det kunne eksempelvis være hjælp til at handle ind. Det koster 150 kr for hvert indkøb vi udfører. Det gøres en gang om ugen på en fast ugedag, og så betaler man ved levering også for de varer man har bestilt. Bestiller man mere end 15 kg ved hvert indkøb, koster det for hvert 15 kg yderligere 75 kr oveni de 150 kr. Dette gælder uanset om man er visiteret til det eller selv betaler.

​Ring på telefon 31 20 64 69 og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi svarer gerne på dine spørgsmål omkring fritvalgsordning til hjemmepleje, tilkøbsydelser og andet.

Vores kontor har åbent:

mandag-fredag fra 08.00-15.00 (ved personlig henvendelse ring og aftal nærmere).

​Du kan også sende en e-mail på info@degladevikarer.dk.

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, vil du vide mere om De Glade Vikarer, er du velkommen til at kontakte os eller klikke dig videre her på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger

De Glade Vikarer ApS

Tigervej 15 B, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 20 64 69

E-mail: info@de​gladevikarer.dk

Nyhedsbrev​