Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SOSU-job inden for hjemmeplejen

Kunne du tænke dig et SOSU-job inden for hjemmeplejen i Køge eller Stevns, så er du kommet til det rette sted. Hos De Glade Vikarer søger vi løbende nye medarbejdere, og du er derfor meget velkommen til at sende en ansøgning til os, hvad enten du er hjælper eller assistent.

Kort om vores virksomhed

Vores virksomhed har eksisteret siden 2007, og vi beskæftiger os med hjemmepleje, hvor det er vores ubetingede formål at gøre en forskel og sprede glæde i borgernes hverdag. Vi har desuden en fritvalgsordning til vores hjemmepleje. Vi søger løbende nye medarbejdere, der, ligesom os, vil være med til at gøre en forskel for dem, der har brug for vores hjælp.

Vi arbejder med pleje og omsorg, og det er vores målsætning, at vores personale altid:

  • Er nærværende og 100 % tilstede over for hver enkelt borger
  • ​Er fagligt dygtige
  • ​Har et solidt kollegialt sammenhold.

Hvordan ansøger jeg om et SOSU-job?

Hvis du kunne tænke dig et SOSU-job hos os, skal du sende en skriftlig ansøgning ved at udfylde vores ansøgningsskema, eller du kan kontakte os ved at ringe på telefon 31 20 64 69.

Vi vurderer dine kvalifikationer og inviterer dig til en personlig samtale på vores kontor i Køge.

Hvis dette har fanget din interesse, eller hvis du ønsker svar på eventuelle spørgsmål omkring et SOSU-job, er du meget velkommen til at kontakte os eller sende din ansøgning til os. Brug ansøgningsskemaet eller send en e-mail til info@degladevikarer.dk.

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, vil du vide mere om De Glade Vikarer, er du velkommen til at kontakte os eller klikke dig videre her på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger

De Glade Vikarer ApS

Tigervej 15 B, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 20 64 69

E-mail: info@de​gladevikarer.dk

Nyhedsbrev​