Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Historie​

De Glade Vikarer slog dørene op den 1. april 2007

Virksomheden blev startet fra Charlotte Kristensens hjemme adresse af Charlotte selv og Carsten Lindvik.

Ideen var at starte en lille personlig virksomhed, hvor Carsten med en baggrund som økonom og konsulent inden for ledelsesudvikling skulle varetage alt det forretningsmæssige, og hvor Charlotte med en baggrund som social- & sundhedsassistent skulle tage sig af det sundhedsfaglige.

Firmaet udvikles

Charlotte blev uddannet social- & sundhedsassistent i 1998 og har mange års erfaring inden for psykiatrien - fra såvel medicinske afdelinger som fra primærsektoren.

Gennem de sidste 6 år som leder.

Oprindeligt havde de to ejere kun 5 vikarer og en masse gå på mod at gøre godt med, men konceptet at gøre en forskel for både vikarer og kunder blev hurtigt anerkendt, og efterhånden voksede kendskabet til vores navn.

Udviklingen bevirkede, at De Glade Vikarer i september 2007 overgik til et blive et anpartsselskab.

Kontoret på Charlottes hjemme adresse blev for lille. Derfor flyttede De Glade Vikarer ind i nye lokaler på Falkevej nr. 26A i Køge.

En del af fritvalgsordningen

I oktober 2008 valgte Carsten Lindvik at kaste sig over nye udfordringer og dermed sælge sin andel af De Glade Vikarer.

Firmaet ejes nu kun af Charlotte Kristensen, der driver virksomheden videre i samme ånd.

I 2009 besluttede vi at ændre kurs. Fra udelukkende at fungere som vikarbureau valgte vi at blive godkendt som privatleverandør inden for fritvalgsordningen.

Denne ordning trådte i kraft i 2003 og giver brugere af hjemmeplejen mulighed for frit at vælge, om de vil have ydelserne leveret af kommunen eller et privat firma. Vi blev godkendt som leverandør af personlig pleje, rengøring, tøjvask samt indkøb i Køge kommune.

År 2014 startede med at flytte, idet vi langt om længe fandt vores drømmelokaler på Tigervej 15 B også i Køge. Her har vi fået god plads, personalet har fået nogle gode rammer, og vi har fået masser af udenomsplads, hvilket er nødvendigt for at kunne have plads til vores biler.

I december 2013 valgte vi at udvide forretningen, og blev godkendt som leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp i Stevns kommune.

I 2015 valgte Stevns kommune at sætte hele hjemmepleje området i udbud. De Glade Vikarer vandt udbuddet og pr. 01.10.2015 er vi den eneste private leverandør i kommunen.

Vores mål er stadig det samme: At gøre en forskel inden for sundhedssektoren.

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, vil du vide mere om De Glade Vikarer, er du velkommen til at kontakte os eller klikke dig videre her på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger

De Glade Vikarer ApS

Tigervej 15 B, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 20 64 69

E-mail: info@de​gladevikarer.dk

Nyhedsbrev​